despiece de aves
 
close [X]
dsa
 
Catalan      Spanish      English         
 
 
 
Enric Roca, S.A. commercial department
blank

SERVICES / Cookery Book /Costelles de conill amb quefir

line
line
COSTELLES DE CONILL AMB KEFIR

Costelles de conill amb quefir recepta de cuina amanida per fer cuina casolana

Ingredients per persona:

1 conill
1 got de kefir
canonges
farina blanca
farina de galeta
1 ou de gallina
100 g de cacauets sense torrar
1 cullerada de mel de flors
1 cullerada d'olives negres

Procediment de preparació:


1) Tallar els canonges ben finets.
2) Barrejar el kefir amb la mel, les olives i els canonges.
3) Passar els cacauets per la batedora elèctrica.
4) Barregeu la farina de galeta i els cacauets a parts iguals per arrebossar el conill.
5) A continuació, arrebossar les costelles de conill i fregir-les.
6) Posar al plat l'amanida de canonges i quefir, i, després, les costelles al damunt.


 

 
 
 
blank
   
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad