despiece de aves
 
close [X]
dsa
 
Catalan      Spanish      English         
 
 
 
Enric Roca, S.A. commercial department
blank

SERVICES / Cookery Book /Ànec amb naps

line
line
ÀNEC AMB NAPS

Recepta d'ànec amb naps receptes casolanes de preparació ràpida

Ingredients per persona:

1 magret d'ànec fresc
200 g de naps negres de la Cerdanya
45 g de mantega
200 cc de caldo d'au (Caldo d'au gb)


Procediment de preparació:

1) Pelar els naps
2) Daurar-los lleugerament en mantega, salpebrar i mullar amb el caldo d'au. Tapar la paella i deixar que es coguin a foc molt lent.
3) Marcar el magret per la part de la pell i salpebrar.
4) En una paella ben calenta, posar el magret per la part de la pell sense cap tipus de greix.
5) Quan la pell sigui ben rossa, reservar part del greix que haurà segregat la pell, i girar el magret perquè es dauri per l'altra banda.
6) Quan estigui al punt de cocció que us agradi, posar sobre un paper assecant, o un drap de fil, per eixugar-ne l'excés de sang.
7) En la mateixa paella, escalfar els naps a foc moderat, recuperant el greix del fons de la paella, i emplatar.
8) Desfer una mica de mantega, i quan sigui rossa abocar-hi part del suc de cocció dels naps, i deixar que redueixi fins que tingui textura de salsa.
9) Tallar el magret en làmines fines i disposar-les damunt dels naps.
10) Salsar-ho tot amb el suc de la paella. Posar una mica de sal Maldon al damunt del magret.

 


 

 
 
 
blank
   
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad