Recepta de galets farcits amb botifarra negra pilota i verdures escudella ne Nadal
Ingredients per persona:
60 g de botifarra negra de l'escudella
1 xirivia de l'escudella
30 g de col de l'escudella
1/2 l de brou d'escudella
6 galets grossos
2 pilotes de l'escudella
1/2 porro de l'escudella
Una forma força ràpida de preparar la tradicional escudella de Nadal que es fa amb galets farcits de carn. No us en vindria de gust un plat?
Procediment de preparació:
1)Bullir els galets amb el brou i refredar-los en aigua amb glaçons.
2)Trinxar els porros i la col i escórrer bé.
3)Colar la xirivia per separar-ne les fibres i afegir al porro i la col.
4)Aixafar les verdures amb la botifarra esmicolada.
5)Farcir els galets amb una màniga pastissera.
6)Escalfar el brou i la pilota, i afegir-lo al plat dels galets.
7)Tapeu amb film el plat i hi feu uns foradets al plàstic i ho escalfeu al microones.