despiece de aves
 
close [X]
dsa
 
Catalan      Spanish      English         
 
 
 
Enric Roca, S.A. commercial department
blank

SERVICES / Cookery Book /Roasted blue leg poultry with curry sauce

line
line
POLLASTRE POTA BLAVA ROSTIT AMB CURRI

Recepta de pollastre de pota blava rostit amb curri plat per a 4 persones per coure al forn

Ingredients per a 4 persones:

1 pollastre de pota blava
16 escalunyes
16 prunes seques sense el pinyol
2 cullerades soperes de curri
12 castanyes crues
1/2 l de caldo d'au
oli d'oliva
sal
pebre negre

Aquest plat, implica una mica de preparació, ja que a part dels 30 minuts de preparació, necessitem 1 hora i 30 minuts de cocció. Així i tot, val la pena! Feu la prova.


Procediment de preparació:

1)Demaneu que us preparin el pollastre per anar al forn. Cal que sigui ben net per dins.
2)Embetumeu-lo amb oli amb un massatge corporal, i després...
3)Prepareu en una tassa una barreja de 1 culleradeta de sal, 1 culleradeta de pebre negre i una de les 2 cullerades de curri. Feu-li una camisa al pollastre, al més fina i escampada possible.
4)Escalfeu el forn a 180º i fiqueu-hi el pollastre uns 15 minuts per daurar-lo.
5)Peleu les escalunyes.
6)Remulleu les prunes en una mica d'aigua tèbia.
7)Feu un tall a les castanyes per la part del darrere, escaldeu-les amb aigua bullint i refredeu-les. Així les podreu pelar crues.
8)Quan el pollastre sigui ros, afegiu-hi les escalunyes i les castanyes.
9)Quan veieu que comencen a ser rosses, afegiu-hi les prunes sense l'aigua, i un raig de brou d'aviram perquè no quedi ressec.
10)A mesura que se'l vagi bevent, afegiu-hi brou fins que veieu que el pollastre ja és tendre i dauradet, les escalunyes s'hagin caramel·litzat, i les castanyes no siguin crues.

 

 


 

 
 
 
blank
   
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad