Recepta de llaminera de porc amb mel i cervesa receptes casolanes de preparació ràpida per a dues persones
Ingredients per a dues persones:
1 llonza llaminera de porc
60 g de mel de flors
1 cervesa
2 pomes fuji
1 cullerada de pols de ceps
20 minuts, 10 de preparació i 10 de cocció. Això és el que trigareu a cuinar un plat que, de ben segur, farà les delícies dels comensals.
Procediment de preparació:
1) Netejar la llonza de porc de la pell exterior.
2) Salpebrar, i daurar per totes bandes en una paella.
3) Posar al damunt d'un paper assecant.
4) A la mateixa paella, desfer la mel.
5) Afegir-hi un got de cervesa, i deixar-ho que redueixi fins que agafi una textura de salsa.
6) Posar-hi un pessic de sal i una cullerada de farina de ceps.
7) Incorporar-hi altre cop la carn, coure-la a foc molt lent. Cal anar-la regant amb el suc.
8) Tallar la poma a rodanxes d'un centímetre i daurar-les en una altra paella amb una mica d'oli.
9) Posar les rodanxes de poma al plat, tallar la llonza llaminera a medallons i posar-los al damunt de la poma. Salsar-ho amb la reducció de mel i cervesa.