CASSOLETA DE PEU DE PORC AMB CONGRE
Cassoleta de peu de porc amb congre recepta per cuinar en poc temps i sense massa experiència
Ingredients per persona:
80 g de cigrons bullits
1 ceba morada
1 peu de porc bullit
60 g de sobrassada
1 tall de congre ample
fulles d'estragó fresc
1 copa de vi blanc
1 gra d'all
Un altre plat que podeu fer en poc temps, ideal per degustar el bon menjar i la bona cuina a casa, amb total comoditat.
Procediment de preparació:
1) Escalfar el peu de porc al microones perquè s'estovi i desossar-lo.
2) En una paella, daurar la ceba picada i l'all picat tallat a làmines.
3) Afegir el peu de porc trossejat, el vi blanc i l'estragó, i coure 5 minuts més.
4) Afegir els cigrons i coure 4 minuts més.
5) Marcar el congre salpebrat a la planxa.
6) Desfer una mica de sobrassada a la cassola i afegir el congre per acabar-lo de coure uns minuts més al microones amb una mica d'aigua i la glaça del peix.
7) Posar tot al plat i escampar unes fulles d'estragó per guarnir-lo.