Els processos productius que es duen a terme a Enric Roca, S.A., compleixen tots els criteris de qualitat establerts per la ISO 9002 , la més important garantia de la correcta realització dels processos des de la lìnia d'especejament, fins la manipulació de productes càrnics per a la transformació en productes elaborats i envasats segons les necessitats del mercat, això és en diferents formats i presentacions, sempre en funció de cada producte, trobarem safates de Pits, cuixes de pollastre, pernilets de pollastre , cuixes sense os i sense pell, contra cuixa sense os i sense pell, etc..., i diferents especejaments del producte.
Per a l'elaboració dels productes, l'empresa utilitza la maquinària tecnològicament més avançada, i per a la seva manipulació, el personal rep els cursos de formació adient.
L'embotit d'alguns productes, que es porta a terme a les pròpies instal·lacions, consisteix en seleccionar carns de primera qualitat i en les proporcions adequades i, finalment, embotir el producte que en preservarà el sabor i les propietats originals. Així, és com preparem la salsitxa, la clàssica butifarra, i altres productes.
Igualment, Enric Roca, S.A., disposa d'una lìnia d'especejament d'aus, que li permet dividir les aus en els diversos productes de consum, que posteriorment seran envasats, i oferts als clients.