despiece de aves
 
Tancar [X]
dsa
 
Català      Espanyol      Anglès         
 
 
 
Elaborats càrnics
blank

L'EMPRESA / Linia d'especejament

line
line
Linia d'especejament en funcionament
Linia d'especejament en funcionament
Exit of chicken carcass
Exit of chicken carcass
Tall de les ales
Tall de les ales
Recol.lecció de les ales i les cuixes
Recol.lecció de les ales i les cuixes
Entrada al tall de les ales
Entrada al tall de les ales
Inici de la linia d'especejament
Inici de la linia d'especejament
La lìnia d'especejament d'Enric Roca, S.A., treballa en tot el procés del pollastre a partir de pollastres totalment eviscerats. Així, les aus en pengen al principi de la lìnia de manera que pugui seguir tots els processos posteriors. Seguidament, en una primera fase es tallen les ales i posteriorment es treuen les cuixes i els quarts de darrera a continuació es desossen els pits.
La lìnia d'especejament pot treballar a un ritme productiu superior a les 5.000 unitats per hora. Aquesta capacitat productiva, assegura poder servir les comandes de pollastre sempre respectant els terminis de lliurament establerts, i oferint les diferents parts del pollastre (cuixes, ales, pits, contra cuixa amb os o sense etc..) degudament empaquetades. A més, es tracta d'uns productes molt frescos, ja que arriben al client dins del mateix dia en el que han estat empaquetats. Per altra banda, Enric Roca, S.A., també ofereix als clients el producte congelat, seguint els processos anteriorment esmentats, i passant per un rigorós procés de congelació dels aliments.
 
En els següents enllaços es poden veure en video els diferents processos que ténen lloc a la línia d'especejament de pollastre:
 
 
 
 
blank
   
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad