La lìnia d'especejament d'Enric Roca, S.A., treballa en tot el procés del pollastre a partir de pollastres totalment eviscerats. Així, les aus en pengen al principi de la lìnia de manera que pugui seguir tots els processos posteriors. Seguidament, en una primera fase es tallen les ales i posteriorment es treuen les cuixes i els quarts de darrera a continuació es desossen els pits.
La lìnia d'especejament pot treballar a un ritme productiu superior a les 5.000 unitats per hora. Aquesta capacitat productiva, assegura poder servir les comandes de pollastre sempre respectant els terminis de lliurament establerts, i oferint les diferents parts del pollastre (cuixes, ales, pits, contra cuixa amb os o sense etc..) degudament empaquetades. A més, es tracta d'uns productes molt frescos, ja que arriben al client dins del mateix dia en el que han estat empaquetats. Per altra banda, Enric Roca, S.A., també ofereix als clients el producte congelat, seguint els processos anteriorment esmentats, i passant per un rigorós procés de congelació dels aliments.
En els següents enllaços es poden veure en video els diferents processos que ténen lloc a la línia d'especejament de pollastre: