L'any 1995 es va traslladar a la que és l'actual ubicació, al polígon industrial La Pobla de Súria, on actualment genera un volum de fred de 9.000 m3. Al principi, les noves instal·lacions eren d'uns 1.500 m2, però amb el temps va caldre una nova ampliació fins als 2.500 m2 actuals.
La filosofia de proximitat amb els clients s'ha mantingut al llarg dels anys, de manera que els clients que consumeixen els productes càrnics elaborats per Enric Roca, S.A., troben a l'empresa un tracte familiar de tota la vida, amb un treball eficient i de qualitat a la seva disposició.
Una prova del bon saber fer d'Enric Roca, S.A., són els premis rebuts, com el premi d'iniciació a l'exportació (concedit per la Cambra de Comerç de Manresa), o el premi al reconeixement de millora de la qualitat (concedit per CIDEM).
Així doncs, l'experiència que Enric Roca, S.A. posa a la seva disposició, abarca més de 50 anys, fet que ens fa ser experts en la fabricació i comercialització de productes càrnics, ja siguin pròpiament carns d'aviram, porc o vedella, o bé productes elaborats amb combinacions d'aquestes carns.